Posts

TAMAN NEGARA KUALA TAHAN, PAHANG

Image
Hai Hai Hai !  Assalamualaikumm uollss. Haha
Trip #singleladies bermula kembalii haha. Kami menyerang Taman Negara Pahang kali ni. Lama dah planning tapi asyik tunda. So, bila dorang buat promo CNY, terus grab peluang :D
Lia Group yang handle kami. And Abg Din yang jadi Tour Guide ktorg sepanjang program. Ktorg amik pakej 2 hari 1 malam je (3 & 4 Mac 2018) dan jadual pack sikit la banding pakej 3 hari 2 malam. Trip yang amat dinantikan sebab ada la setahun lebih ktorg cuti trip #singleladies. haha. Masing2 sibuk dengan kerja. Aku pun dah pulang ke Wilayah Timur so payah nak planning.
Alahmdulillah trip kali ni berjaya dan amat puas hati. Tapi kena repeat sebab Canopy Walk tak beroperasi. Dan2 laa nak renovate. Elok pulak dengan timing ktorg. Cettt. Punya eksaited nak pergi Taman Negara ni sebabkan Canopy Walk ni la. sekali tak boleh naik. haha.
Okay kita tengok gambar dulu :)


Rapid Shooting. Ingatkan pusing-pusing sungai biasa je. haha. Sekali kena mandi daaa. Mandi tanpa rela haha. Ala…

I AM BACK !

Image
ASSALAMUALAIKUM !!
Hai Guys ! (Takde orang akan baca pun. Saja feeling sensorang lol) haha
Yeah. After 3 tahun menghilang. Kini kembali lagi haha (tak tahu bertahan berapa lama) haha. Saja nak munculkan diri balik. Bukannya ada banyak masa free pun. Cuma nak save as my very own memories. Well kita tak tahu memori otak kita ni bertahan berapa lama kan? haha.
Lagipun sekarang ni aku rasa aku tak aktif sangat dah media sosial. Kalau post pun takde nak taip panjang-panjang haha. And kadang-kadang ada rasa nak meluah perasaan tapi malas nak share kt media sosial. haa sebab tu i'm back blogging haha !
Keep it up Paijiii !! lol

HAMRA 2014-2015

Image