Posts

Showing posts from May, 2018

TRIP TO MERSINGGG !

Image
Assalamualaikumm ! Salam Ramadhan ke-6 (pagi tadi tak bangun sahur. sobsob) ok bukan nak cerita pasal tak bangun sahur. hahahaha
So, on 12nd May 2018, we finally cheched in Pulau Mersing ! My first time went to Pulau and my first time snorkelling. Wuhuu. Boleh imagine tak betapa eksaitednya seorang alfaizie haha. Boleh tahan jauh jugak Mersing ni. dari Muar pun amik masa 3 Jam something. Tiap kali trip mesti awal2 pagi gerak. This is what we call sacrifice and satisfaction. LOL. haha. Trip ladies only macam biasa. Perasaan nak mengajak kaum lelaki tu takde haha. So we focused on ladies trip only for now. haha.
Kitorang amik pakej dengan https://www.facebook.com/GOIHAT/ and masa tu guider kitorg is Bang Jali haha. Masa tu Bang Jali cover 3 group total of 36 orang. Boleh check FB page tersebut untuk tgk pakej apa yang dorg sediakan. So, let's start !














Masa first snorkelling. Aku dah fail haha. scary seyh even pakai life jacket